Голям късмет извади с гаджето си - умно и красиво  И

...
Голям късмет извади с гаджето си - умно и красиво 
И
Коментари Харесай

Вижте с какво гадже за чудо и приказ се уреди Генчо от Игри...

Голям шанс извади с гаджето си - мъдро и красиво 

И в тазгодишния сезон на " Игри на волята " не липсват горещи пристрастености, някои от които идват от действителния живот на участниците. Генчо, да вземем за пример, неотдавна изненада с красивата си половинка.

В профила си в обществените мрежи якият юначага, станал известен след спора с колоритния си съплеменник Димитър Куков и прилагателни от сорта на " льольо селски ", сподели какъв брой секси кокона топли леглото му.

Наскоро той отговори на серия от въпроси, заложени от почитателите му, един от които бе точно дали има жена до себе си. Е, има и се споделя Преслава Пачеманова.
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Съгражданката му от Харманли се оказа лекоатлетка, модел и проектант по обучение. Красавицата е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият й дом е Англия, където е и следвала.

Именно в Лондон Преслава се е сдобила неотдавна и с нов дом, похвали се самата тя в обществените мрежи, написа " Телеграф ". А по отношение на Куков и дали са изгладили разногласията между тях, Гената споделя, че към този момент няма експанзия, само че до другарство надали би могло да се стигне. И признава още, че след края на риалитито си останал непосредствен с Аспарух и Георги от племето " Непобедимите ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР